Mitt mående har påverkats

Inlägget innehåller adlinks.

Halluuu gänget! Hoppas allt är bra med er? Med mig är allt bra nu igen… Det har varit struligt i ca 1,5 vecka med ADHD’n. Vilket i praktiken innebär koncentrationen/impulsiviteten/rastlösheten. Jag äter ju mina mediciner dagligen som hjälper emot just det här, och rent krasst så underlättar det mest i jobbet. Privat så är det inte lika farligt om jag inte tar tag i det jag har lovat/påbörjar nytt/säger något dumt i ren impulsivitet. Men i jobbet så kan jag ju inte lämna massa mail oskickade? Eller påbörja massa blogginlägg som inte kommer upp? Eller glömma bort deadlines för jag var så uppe i något annat?

Beige oversized kavajLinne liknande | Halsband liknande | Ring Musch | Ring ”V” Louis Vuitton

… Vilket är precis vad som har hänt de senaste dagarna alltså. Och trots att jag har ätit min medicin så är det som att alla problem jag har i grunden har gångrats med typ 10? Så i fredags fick jag ett breakdown när bloggen hade stått tom i en vecka (fastän jag har påbörjat inlägg + fotat massa content osv). Och med hjälp utav er så blev jag påmind om hur EXTREMT VIKTIGT det är för mig med 30min motion per dag. Hur negativt sockret påverkar min hjärna samt regelbundna mellanmål. För även om JAG mår bra, så har liksom min hjärna levt sitt egna liv.

I och med Corona och hemmatider så är det ju faktiskt inte alls konstigt att jag mår såhär? Med tanke på att jag har blivit väldigt isolerad. Så nu måste jag ändra på det! Minst 30min promme varje dag på morgonen för min hjärnas skull <3 Det är bara märkligt att en sån här grej skulle påverkas, för det tänkte jag faktiskt aldrig på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi