Bokhyllan uppe i barnrummet!


Hej på er bästa ni! Nu ska ni få se vad vi har pysslat med i helgen. Barnrummet har vi ju precis målat om + byggt in platsbyggda garderober. Tanken var ju att vi inte skulle ”fixa så mycket” då en bebis ju (faktiskt) inte behöver så mycket i början… Men nu har det mer blivit för vår del – att vi vill och faktiskt behöver boa lite. För att fatta att det faktiskt kommer en liten till familjen.

Vi ville få upp något på väggarna så rummet inte kändes så kalt. Så vi köpte dessa hyllorna ifrån IKEA (mamma kom hit med dem för några veckor sedan). Dom kostade inte mycket alls. Sedan målade vi in dem i färgen som blev över till väggarna så att dem har samma färg.

Och jag tycker att det blev superfint! Nu ska det bara fyllas upp med ännu mer böcker. Några som kanske är lite mer lättlästa i början hehe.

Tanken är att vi på sikt ska sätta upp fler hyllor närmre golvet så lillen kan plocka och välja böcker själv.

Den här babyboken fick vi utav mamma ganska tidigt i graviditeten. Det ska bli så kul att fylla i den! Jag vet tyvärr inte var den är inhandlad. Dessa gossedjuren är i alla fall ifrån IKEA och dem fick vi också utav mami. Bruno är helt galen i den här ugglan så vi var tvungna att sätta upp honom bland böckerna hahaha.

Dom övriga gosedjuren är ifrån H&M Home. Både jag och P är ju uppvuxna på gårdar, så för oss är det viktigt med mycket djur runtomkring lillen 🙂

Vad tycks? Nice IKEA-hack va! Puss på er!

 1. Aaah visste inte att ni växt upp på gård, gillar dig ännu mer nu 😂 samma här och de enda pyjamasarna jag inhandlat hittills till mitt första barn i april har djur/skogsmotiv + köpt bäddset i samma tema hehe 😊

   1. Hemtex har fina lakan för baby/barn med natur- och djurmotiv 😄 pyjamas har jag köpt på Lindex och hm

  1. Flisat 🙂 Sorry för sent svar, hade nog gått snabbare att bara kollat igenom IKEAs hemsida hehe 🙂

 2. Så fint! Har velat fråga dig det här så länge om du skulle kunna tipsa om snygga klockor? Tror på riktigt att jag varit på jakt efter en i 2-3 år!! Kram!!

  1. Flisat heter dem fina <333 Vimpeln var något sista ex, ifrån kanske???? Claes Ohlson???? Något otippat ställe iaf. Men dem är i 100% lin och var till ett bra pris! Win win.

  1. Hej fina! Jag vet faktiskt inte hehe 🙂 Men kan kolla upp det. Vi bytte i sista sek nämligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi