Vilka storlekar i barnkläder har vi köpt? Hur tänker vi med Bruno? Skilda sovrum? Barngrejer?

Godmorgon eller kanske snarare god förmiddag mina vänner! Jag hittade lite fler bilder i minneskortet som jag plåtade i förrgår. Så jag tänkte slänga in dem till er också. Hoppas ni tycker att det är kul att se glimtar utav barnrummet för det lär förmodligen bli tusen till.

Även om vi inte har så mycket grejer inne i barnrummet ännu, så börjar det ändå bli rätt mysigt. Den absolut första grejen vi beställde till mini var babysittern till höger. Varenda förälder vi har pratat med har rekommenderat den. Hahaha fun fact: jag kommer ALDRIG ihåg vad alla barnprylar heter, utan jag var precis tvungen att googla ”Babybjörn….” och då kom ”Babysitter” upp. Andra föräldrar måste tycka att jag är en sån rookie som säger ”där man byter blöja på bebisen” istället för ”skötbord” osv hahaha.

Titta vad vi fick utav Elin i helgen också! En liten Teddyoverall. Den är i strl 50, och det är nästan det enda vi har i den storleken. Till alla som har frågat hur vi har tänkt med storlekar på barnkläderna så har gjort såhär:

60% är i strl 56
35% i strl 54
Och 5% av garderoben består av strl 50.

Jag har nämligen fått för mig att vår bebis kommer växa fort som f*n så tänker att det väl bara är att vika upp. Föds lillen för tidigt eller har stannat av i växten i magen eller dylikt och blir minimini så är det väl bara att beställa hem mindre grejer. Jaja, den här overallen åker i alla fall med till BB tror jag!

Angående säng och så i barnrummet så planerar vi som sagt att ha kvar vår stora säng därinne de första månaderna. Jag har inga problem med tanken att ha separata sovrum om vi nu vill det. Så bredvid sängen kommer vi att ha ett bedside crib ifrån Troll iom att Bruno sover i sängen och vi inte har några planer på att sluta med det hehe. Skötbordet är ifrån Sebra och vi tänker att bebisen ska få spjälsängen ifrån samma serie sen när h*n har blivit lite äldre.

Våran älskade älskade lilla Kotte – jag kan inte fatta att han ska bli storebror?! För människor som inte har hund, så förstår jag att man inte alls kan relatera till kärleken för ens husdjur. Bruno är ju minst lika mycket en familjemedlem som bebisen. Han var vår första bebis att längta efter, älska och ta hand om. Valptiden var verkligen en prövotid för oss, och jag är så glad över att vi har gått igenom det, annars hade bebisperioden nog blivit en riktig riktig chock. Nu har man mer förberedd på vad som väntar.

Här om kvällen när vi alla låg och myste i sängen som vanligt, så hörde jag hur P viskade i Brunos öra ”jag lovar att du alltid kommer att få behålla din plats i sängen”. Hahaha åhhhh Kottis jag tror inte det finns något annat i hans värld ändå<3

 1. Usch blev så ledsen för att du tolkade min kommentar så, min mening var inte att ”försöka” hjälpa för det kan jag absolut inte göra. Bara typ skicka ngn typ av uppskattning för att du uppdaterade bloggen, kanske missförstod ditt inlägg heeeelt då. Aja, fick bara ont i magen och ville bara säga ledsen om min kommentar missuppfattades….

    1. Gud alltså jag måste verkligen ha missuppfattat helt!!! Skrev iaf till Johanna hur jag uppfattade situationen<3 Kraaom

  1. Jag tolkade ditt svar som peppande. Kommenterar aldrig såhär men blev faktiskt lite besviken på svaret du fick. Men du kanske misstolkades?

  2. Jag tolkade inte din kommentar negativt. Jag har aldrig kommenterat men kände att jag faktiskt behövde det denna gång. Du förtjänade inte det svaret

  3. Heeej Johanna <3 Vet att du alltid har kommenterat fina grejer <3 Men antar att bägaren rann över den dagen meeen borde ändå fattat att du ej menade ngt illa pga att du aldrig har gjort det innan<3 Menade aldrig att vara taskig i mitt svar emot dig alls. Utan jag upplevde det bara som att du more or less förminskade hur jag kände och typ ba "move oooon tänk inte så mkt!!" och det var det sista jag behövde höra efter att ha grubblat i flera dagar med om jag skulle vara ärlig med mitt mående eller inte <3 Men du ska absolut inte ha ont i magen, jag tror att vi missförstod varandra helt verkar det som <3 Ber om ursäkt!! <3

 2. Vi hade en likadan overall från hm i strl 50. Min son DRUNKNADE i den haha. Åh han vägde endast 2775g så till och med det som vi hade med i strl 44 var för stort.
  Så himla svårt att veta. Stort lycka till i allt. Så roligt att följa.

  1. Hahaha kan tänka maaj <333 Jag vet helt omöjligt känns det som??? Men tänker att det värsta som kan hända nu är att vi får vika upp ehhheh. Annars får vi som sagt bara beställa hem nytt mindre 😀 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi