Influencerhänget var högt i december

Hallojsan hallojsan! Innan julledigheten så stappade jag in på Fornis kontor för en liten fredags AW. Och jag kom på att jag inte har visat dom bilderna någonstans? Så här kommer ett litet gött axplock:

”HEEEJ UNDERBARA DU!!” skrek jag när jag såg Alexia. Oj vad jag tycker om henne<3 Och har gjort sen sekund ett hon började med Instagram. Hennes konto är rent stilmässigt ett utav mina absoluta favoriter.


Petra och Forni

Varför Michaela bjöd in till AW, var för att vi skulle få smaka på hennes cava ”Un’sweet”. Jag var så peppad, eftersom att Forni ändå alltid har pratat mycket om viner i sin blogg med mera. Så det känns som att hon verkligen har köll på det där.

Kavaj Adoore (Petras märke och en utav mina absolut mest använda den här hösten) | Kjol Lindex

Innan vi slog oss ner till bords så stod jag och snackade med Stephanie och Lisa (tror jag det är som står där bakom? Eller är det Sanne?). Jag och Steffi har ju båda problem med våra magar (eller åååkej Steffi har ju liksom Crohns så mitt magont går ju inte riktigt att jämföra med hennes smärta hehe). Men vi stod förmodligen och snackade om bajs och olyckor som vi brukar hahah.

Lilla Semlan (Elins hund) var där <3 Eller ja Elin också såklart haha.

Sedan var det dags att slå sig ner till bords.

Och för att vara ett cava så var det inte alls lika sött som allt annat jag druckit. Förmodligen för att det inte innehåller socker hehe, men troligtvis också pga massa andra saker under tillverkningen som jag inte har köll på. Men!!! Summa summarum så har Forni köll på gräjjerna!!! Bubblet var asgott och jag förstår varför det är slutsålt i hela Stockholm haha. Jag måste även tillägga att jag tycker att det är så fett att Michela bara KÖR. Jag får grov prestationsångest av bara tanken att kasta mig ut i helt ny mark sådär. Och lansera en egen produkt alltså. Stor stor eloge!!!

Mucket trevlig AW slash lunch måste jag säga! Tack Forni! I december fick jag nog in fler events än vad jag gick på under hela 2021 haha (jag vet dock inte om det säger så mycket, eftersom att jag typ gick på två stycken under hela året i övrigt hahaha). Men kanske ska det vara ett nyårslöfte för nästa år? Att gå och träffa mina branschkollegor såhär lite oftare? Om c*r*na tillåter alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi