Våroutfit och veckans planer


Hallu hallu kompisar! Är allt bra med er? Med mig är det grymt! Mycket som händer de närmsta tre veckorna bara. Igår gick jag och gjorde naglarna inför smyckesfotograferingen som är imorgon. Då passade jag på att fota en outfit med Elin och lilla Selma. Och ta en lunch i solen.

Teamet hos Safira har haft en policy nu i coronatider att inte ta möten etcetc. Vilket har känts så konstigt när jag har fått hem samples osv för jag har liksom inte kunnat dela peppen och lyckan med någon. Men när jag  gjorde naglarna hos Frida (dom drar ner på antal kunder i salongen/spritar hela tiden/använder munskydd osv) så kändes det verkligen PÅ RIKTIGT. Min kollektion kommer verkligen att släppas PÅ RIKTIGT. Eller ja VÅÅÅÅÅR kollektion. För ni har bestämt minst lika mycket som jag helt ärligt.

I alla fall så behövde jag komplettera med ett vitt + ett svart linne (sry för trött info) till mina outfits. Sprang snabbt in på Zara (dröm förövrigt pga helt ensam i hela butiken?) och hittade dessa ballerinaskorna på rea. 100pix! Wihu!

Kappan är också ifrån Zara och inhandlades i höstas. Tröjan Filippa K, byxorna är ifrån Zalando. Väskan Bottega Veneta, solglajjer Twist & Tango och smycken Safira.

Trivs for your info asbra i det ljusare svallet! Mina toppar blir ju ALLTID mycket ljusare så fort solen kikar fram, så nu är jag redoooo för varmare tider!

Nu ska jag in till stan igen och låna en tröja utav Elin + göra en spraytan. Wish me good luck! Tusen år sen jag gjorde det så vi får hoppas att resultatet inte blir helt galet haha. PÖSS

  1. Förstår att det är ditt jobb att uppdatera om vad du gör men det känns väldigt oansvarigt och respektlöst att du skriver så mycket om att du träffar en massa vänner, flänger runt på stan hit och dit och lever på som vanligt trots allt som händer. Vi i andra länder tar ansvar och stannar hemma för att vi inte vill att flera ska bli sjuka. Jag och min man har helt utebliven inkomst (egenföretagare, kan inte skötas online) pga detta men vi stannar ändå hemma för att respektera det jobbet vår sjukvård gör och andra människors hälsa samt att vi vill att detta ska ta slut snart. Du kan dessutom sköta ditt jobb hemifrån men ändå envisas du/de flesta andra influencers av att springa runt på stan och äta middagar osv. Förstår inte hur ingen reagerar på hur sjukt det är.

    1. Följer Folkhälsomyndighetens ”rekommendationer” (eller ja bestämmelser?) så något fel gör jag inte 🙂 Men alla som inte bor i Sverige just nu, verkar TYCKA så väldigt mycket? Du kastar dig med ord som inte ens stämmer i din kommentar. Hoppas det kändes bättre i magen efter att du skrev den här kommentaren<3 KRAM

    1. Haha skrattade högt åt denna kommentaren faktiskt <3 Finns väl sjuttioelvatusen gånger skevare sätt att posera? PÖSSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi