Bloggen läggs ner… Ett tag.

Hejhej och hallå allihopa! Märkligt inlägg att skriva det här… På alla sätt och vis faktiskt. Men jag tänker att vi tar det ifrån början så att ni får hela historiken. Då tror jag att ni kommer att förstå att det här inte är så random trots allt, utan att jag faktiskt har längtat ett tag nu (och under er läsning så kommer jag att bjussa på några bilder ifrån årens gång).

April 2017. Det här var min stil på content back then! Här var jag i Alperna på ”semester” men jobbade ändå dygnet runt pga kunder via både byrån och mitt bolag som slet i mig. Idag hade jag aldrig låtit det hända.

För lite mer än 2,5år sedan flyttade jag över bloggen till United Influencers, en bloggportal med ett litet stall av (framförallt) modebloggerskor. På den tiden jobbade jag dygnet runt för att försöka få ihop mitt byråjobb och mitt influencersjobb. Och tanken var att United skulle sköta all min kontakt med kunder/business för att avlasta mig, så att jag enbart kunde fokusera på att skapa  content.

Jobbresa till Amsterdam i 2 dagar med byrån. När de andra gick och la sig efter jobbdagens slut vid 23(!), gick jag på arbetspass nr 2: bloggen.

Men mitt liv gick ju inte ihop som ni vet, och tillslut återgick jag till att vara influencer på heltid. Och då tog jag också över säljrollen från United. Och det är också DÅ jag började tjäna okej med pengar på det jag gör (då hade jag alltså bloggat på heltid i 4år skall tilläggas + haft bloggen i 9år så det var skönt att det äntligen släppte).

Vilket såklart var askul! Och idag tycker jag att säljbiten ett av de roligaste momenten i mitt jobb. Dessutom har kunderna varit mer nöjda då dem har sluppit mellanhänder och missförstånd om löften som jag kanske inte har kunnat leva upp till.

Samma år köpte jag och P huset ute i Nacka.

Även fast min lön såklart har varit en viktig del i det jag gör, så är det ABSOLUT ROLIGASTE i mitt jobb att få vara kreativ och ha kontakt mer er. Och när jag känner mig hämmad där så tappar jag motivationen väldigt väldigt snabbt. Och där har tyvärr bloggen som PLATTFORM gjort mig omotiverad.

Obsobs! Viktigt att poängtera: bloggen i sig och som forum har jag alltid älskat. Men ALLT bakom mina blogginlägg har varit så oinspirerande. Så varje gång jag sätter mig ner för att börja skriva, så måste jag ”få upp mitt mode”  ifrån minussidan innan jag kan låta mina fingrar smattra mot tangenterna. Och jag vet att ni har haft tekniska strul i all oändlighet, vilket har gjort att ni i perioder också har tappat motivationen. Vilket har tärt på mig asmycket.

Hösten  2019. 

MEN! Så i början utav hösten träffade jag någon vars sociala medier jag själv älskar. Hon är också väldigt kreativ, personlig, ser inga hinder men framförallt – så är hon bra på allt som jag drömmer om att vara grym på. Hon inspirerar mig så mycket, och vips så hade vi bestämt att vi måste ligga under samma ”stall”. Sedan dess har arbetet för teknikerna hållit på, och i flera flera månder har jag väntat och väntat. Och om bara ett par dagar så är det äntligen färdigt! 

Därför läggs bloggen ner ett tag. Men enbart för att det kommer att bli en NYLANSERING som heter duga!!!!!! När det här går live kommer ni förstå varför jag är helt fnissig när jag skriver det här. För det som komma skall är en sån jäkla MATCH  MADE IN HEAVEN om ni frågar mig. Det kommer alltså inte bara bli jag och hon i stallet,  utan vi kommer att vara ett litet TEAM med grymma tjejer.

…  SÅ VI SES OM ETT PAR DAGAR!!! MEN DÅ PÅ MIN NYA PLATTFORM. SE UPP! FÖR HÄR KOMMER ELLINOR 2.0

 1. Nämen SNÄLLA vad spännande! Och härligt! Och peppigt!! 🌟👏🏼🤩
  Kan det måhända vara hos Forni din blogg kommer ligga? 😏 Vi ses där på andra sidan när det väl är dags 😘

 2. Trodde du skulle sluta blogga helt och läste hela inlägget som på nålar, THANK GOD ATT DU INTE SKA DET. Älskar din blogg cirka mest av allt så f*n va! Så f*n vad kul för dig Ellinor, verkligen!!!! Ska bli så spännande att se vad det blo´

  http://johannagrahn.se

 3. Meeeen vad spännande, så kul för dig!!
  Måste fråga! Klänningen/topp+kjol på sista bilden (svart) – var från? Magiskt snyggt!! ♥

 4. Herrgud trodde också det var ett god bye, men thank god att det var för en liten paus och sen en smashing nylansering! Taggad till tusen, din blogg är något helt annat jämfört med restan av bloggvärlden idag, fortsätta vara lika grym som du är!

 5. Så himla kul att läsa, wow!! Vilken resa du har gjort! Så så så roligt att se vart det här leder!! Härligt att se att du verkar så glad <3

 6. Hej,
  Jag tror inte att du behöver lägga ner din blogg. Börja bara att blogga med ett annat utgångsläge. Gör bloggen till din dagbok över dit liv och blogga från hjärtat och utan att ha som mål att din blogg skall vara din inkomstkälla. I går fyllde min blogg 10 år och jag började blogga innan fenomenet Influencers ens var så värst känt. Jag har aldrig känt någon press eller stress i mitt bloggande. Jag har heller känt att jag har någt som helst ansvar mot mina läsare eller mot någon annan än mig själv, för bloggen är mitt forum för min vardag och för mina tankar och åsikter. Bloggar som har som syfte att få andra att konsumera kan lätt bli väldigt ytliga och jag kan tänka att det dödar själen i själva bloggen eftersom varje inlägg skall vara kopplat till försäljning av något. Jag vill ge dig rådet att återta bloggen som din alldeles egen, helt kravlöst och bara för dig själv. Det var så du började, det var vad som gjorde din blott enormt bra, ju mer kommersiellt desto mindre blev bloggen din egen. Nu är den ju bara ett affärsredskap och det är därför du inte har gnistan och lusten längre. Något äkta som från början var du blev något helt annat. Bara några reflektioner från en läsare. Samme som hände Isabella Löwengrip. Hennes blogg skildrade något som inte var hon. Det blir aldrig bra.
  All lycka till med vad du företar dig. Jag hoppas du fortsätter att blogga men som privatperson och ur hjärtat.
  Kram, Anneli i Dalarna

 7. Ååååh va spännande! 😀
  Kan inte du göra ett inlägg kring dina smycken och hur du organiserar dom? Behöver lite inspo! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi