Lussies Möhippa – glamping i Stockholms Skärgård


Herregud! I helgen var det dags för Lussies möhippa. Den var egentligen planerad annorlunda, men i och med Corona så får man göra det bästa utav situationen. Så strikta regler kring att folk som kände minsta sjukdom fick stanna hemma. Samt massa andra fler regler som tex INGA kramar, handsprita hela tiden, inte åka ifrån Stockholm iom sjukvården + att vi ville vara utomhus hela tiden. Vi höll alltsammans! Det enda vi inte lyckades hålla var 2m rekommendationen.

Som tur var har ingen blivit sjuk dock, men för säkerhetens skull har jag hållit mig hemma i ett par dagar sedan dess. Anyway, här kommer den – Lussies Möhippa i Stockholm från start till mål!

Det började med att vi sågs på lördagsmorgonen nedanför Lussies lägenhet, för att gå igenom upplägget för dygnet samt gå all in för temat: Keeping Up With The Tietmesters!! (alltså en copy på Keeping Up With The Kardashians ifall man inte hängde med hehe). Så vi satte på oss peruker för att se ut som Kris Jenner (aka mamman i familjen) medan Lussie skulle dressas som sin favvo Kim Kardashian hehe.

Sedan sprang vi rakt upp i lägenheten där Lussie och fästmannen Markus satt och åt frukost, samtidigt som dom planerade flytten ner till landet som skulle ske dagen därpå. ”Skulle ske” alltså hehe. Vilket visade sig vara en perfekt täckmantel! Lussie anade alltså ingenting och blev sååå överraskad! Bröllopet är inte först i höst också så det var perfekt.

Det var länge sedan jag såg någon så chockad hahaha!! Jag hat-älskar överraskningar för jag mår själv SKIT inför dem. Lussie och jag hade egentligen bokat en middag samma kväll, så jag var livrädd att försäga mig.

Markus var nöjd! Mission complete!! Eller wait, ett jobb kvar: ta en gruppbild på oss tjejer!

Hahaha alltså vilket gäng. Här verkar min peruk ha åkt upp till början av hårfästet också. Sniiiiiiggtttt.

Efter gruppbilden blev det en redig brunch!

Och böbblor herregud. Vad är en fest utan bubblor känner jag ba mest?

Playtime! Fancy-fiskedamm stod på schemat (obs ej det minsta fancy men gick ju all in för temat, för Kim K är väl inte känd för att ha ett trött liv diweckt). Lussie fiskade upp presenter som hon skulle gissa vem dem var ifrån. Här fick hon en hundbajspåse med riktigt bajs i. Hahaha.

Dags för den stora förvandlingen: Kim K is in the house!!! Jag hade absolut ingen aning om att det fanns både uppblåstbara bröst och rumpa att köpa?? Men tydligen hahaha. Riktigt snygg blev hon i alla fall och direkt efter det här åkte ögonbindeln på… För då skulle vi vidare ner till…

… Strandvägen där den här båten stod och väntade på oss!

Och den här baren! Vill skylla på att det var någon annan än jag som fotade den här bilden pga så suddig. Men icke! Kanske säger lite om nivån på fyllan kanske lol :-))))

Pop the äppelmust gmn!!!

”Oj wait!! Jag vill ju änte ha alkohölfritt”

Aj aj kapten! Nu kör vi!!!

Dagsfest på en båt var ALLDELES för länge sen jag hade!!! HERREGUD vad kul det var!!! Grinar typ när jag tänker på det hahaha.

Här stod Robert (en vän till mig OCH tärnorna tydligen? Had no idea! Sthlm är litet osv) eftersom att han var kapten för dagen.

Vi hade sånt himla flyt med vädret<3 Visst det blåste lite, men who cares när ens kömpis ska gifta saj!!!!!!

Efter några timmar åt vi lunch på båten och tog ett dopp i havet faktiskt!

På eftermiddagen var vi framme vid Stockholm Island Lodge som ligger utanför Vaxholm ish. Det var nämligen dags för: glamping!!! Det var inga andra gäster där alls, utan bara vi ifrån hippan.

Ägaren till hotellet kom och hämtade oss med sin ribb. Och väl på bryggan blev vi välkomnade utav deras urgölliga hund.

Så goooo!

Det fanns kanske 10 såna här tält på ön, som man delade på två och två. Det var så himla himla fint verkligen!! Så fanns det gemensamma toaletter och duschar som också var 10 poäng.

Jag och Carro skulle bo ihop! Vi installerade oss direkt. Såhär såg det alltså ut inuti tältet. Lite som när vi bodde i tält i Tanzania i februari, minns ni?

Hur fint!!!! Jag och P har faktiskt bokat en natt här senare i sommar. Stockholm Island Lodge gör ingen reklam alls för sig själva, och jag kände till det sedan innan då min svärfar var mentor till ägarna när dom öppnade för många år sedan. Så P hade varit här innan, så fick jag en övernattning utav honom i present när jag lanserade smyckeskollektionen<3  
Vi bastade en stund innan middagen (läs alla andra förutom jag och Lussie typ) och pratade om efternamn eftersom att jag dagen innan hade skrivit ett blogginlägg om det här).

Ön var verkligen så OTROLIGT vacker, och alla var så modiga som badade tycker jag!! Själv är jag en badkruka deluxe.

Vid 18 möttes vi vid det gemensamma stora tältet för middag. Då kom en kock med båten för att laga en MAGISK middag till oss! Först blev det sashimi och pilgrimsmusslor på stranden i solnedgången. Och därefter grillbuffé som får 10/10 poäng!! 

Temat för middagen var att Kim K’s kända kvinnliga kompisar skulle komma på middag! Så inför middagen hade alla fått hemliga personer att klä ut sig till. Dessa två var ju rätt givna vilka dem skulle föreställa?! Säg HELLO till Greta Thunberg och Paris Hilton! 

Hahahaha sedan fick jag träffa “Mel C” ifrån Spice Girls och Britney Spears ifrån 2007.

Carro var Amy Winehouse hahaha. Tatueringarna passar ju henne!

Anna Wintour chefredaktör på Vouge, Annie Lööf och Beyonce!

Som sagt, middagen får 10/10!!!

Här ser ni Lussie (vet ej vem hon var utklädd till här hahaha) bredvid nunnan Moder Teresa. På kortändan där i bakgrunden ser ni Prinsessan Viktoria.

Under middagen fick jag sjuk huvudvärk/migrän (som vanligt älskar mitt liv). Så jag smet upp för att ta mina tabletter. Då tyckte jag att en powernap på 15 min var en TOPPENIDÈ, och bad Carro att väcka mig 15min senare. Tyvärr låg jag helt avslockad både då och de fyra senare gångerna hon försökte väcka mig. Så jag vaknade morgonen därpå och ville stortjuta för att jag hade missat hela kvällen. Usch får extrem fomo bara jag skriver om det nu men jaja.

Vid lunch kom P och hämtade mig mer vår båt, medan tjejerna hoppade in i en taxibåt och åkte in till Stockholm igen. Tack för väldens bästa dygn mina fina kömpisar<3 Och förlåt för att jag ljög om vår middag Lussie, men förhoppningsvis tyckte du att detta spektaklet var roligare hehehe<3

  1. Hej! Jag planerar en möhippa och det här ser ju såå drömmigt ut! Vart bokade ni båten?

    Mvh Linnéa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi