En onsdag på Söder med handbollstjejerna

Igår var det dags att äntligen träffa mina gamla handbollstjejer efter en lång sommar ifrån varandra<3 Jag har under alla år haft väldigt många olika kompisgäng. Både i åldrar/intressen/platser i Sverige. Men dem som alltid har bestått och som jag alltid har olika roligt med är mina handbollstjejer.

Man får ju ett speciellt band till människor som man har gått igenom ”den första” tillsammans med –  om ni förstår vad jag menar? Dom har sett mig gå på min första dejt, tagit min första fylla, min första cigg, första hjärtekrossen etc etc i all oändlighet.  Men inte nog med det så elitsatsade vi på handbollen tillsammans också, samt att jag har bott hemma hos dem alla i olika perioder under gymnasiet när jag inte orkade bo hemma. Vi känner varandras familjer och jag bryr mig lika mycket om tjejerna som deras föräldrar. Ni hajjar.

Snäckan (Rebecka) å Marty (Martina)<3 

Även om vi inte hänger 24/7 längre så känns dom på många sätt som mina systrar. Dom känner ju mig by heart. Handbollstjejerna på alla sätt en enorm trygghet för mig.
Vi sågs i alla fall på Söder, närmare bestämt på restaurang Bleck. Jag hade inte varit där innan, men hittade stället i en  app som heter ”hundvänligt” (som en utav er snälla följare tipsade mig om!). Restaurangen var mestadels öppen och utomhus, och låg i anslutning till en park. Himla trevligt place! Och maten var oväntat smarrig. Man beställde in småplock i roliga smakkombinationer. Men halva uteserveringen var  dedikerad till öldrickande. Så man kan välja. Men min favoriträtt var i alla fall min majskyckling – beställ den!

Jag som vanligtvis har svårt för tex burrata och andra mjuka ostar, tyckte faktiskt att denna med blåbär mm var himla smaskig!


Lorin och jag <3

Vi pratade om vad som väntar i framtiden med allt vad det innebär. Tillexempel så ska vi hem till Marty på kräftskiva på lördag! Peppen!! Kommer dock på nu i skrivandes stund att jag har glömt att jag har Bruno i helgen (P åker bort) så jag måste kolla med Martina om det är OK att han joinar.


Vilken härlig onsdagskväll va!! Mina älskade tjäjjer!! Ses på lördag igen mina göttegömmor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi