Nu är köksrenoveringen igång!

Herregud gänget, nu väntar 5 händelserika veckor i mitt liv. Det är lansering för smyckeskollektionen Drop 1 Honey Comb med allt vad det innebär (fotografering osv), vi påbörjar en köksrenovering och det ska födas barn!!! Jag har ju haft väldigt lite energi de senaste månaderna, men det har plötsligt vänt över en natt. Så nu passar jag på att lägga i en växel – för att sedan vara ledig i 1,5 månad efter att bebis har kommit. Det känns skönt att ha så mycket som möjligt färdigt då.

Prover på bänkskivan (vi valde den översta som är en ljus greige ton som heter Royal Reef) samt prover för väggfärgen som vi ska testa idag.

Vi stod ju i valet och kvalet att påbörja köksrenoveringen EFTER att bebis har kommit. Men att ha byggare här hemma, höga ljud, damm etc känns inte alls som en superkombination med en liten bebis (även om vi hade skjutit på det några månader). Så har vi gör hellre färdigt allt nu. Och eftersom att vi ska behålla alla köksstommar och ”bara” byta ut bänkskivorna/riva kakelväggen i grafitti/byta diskho med mera så borde det enda gå relativt fort. Men en har ju lärt sig att det blir en del förseningar oavsett vad man ska göra för ”småsaker” här hemma haha.

Nu ska vi i alla fall provmåla lite i köket samt sätta upp gardinstänger i vårt sovrum + tv-rummet (äntligen!) och lämna in gardinerna hos någon som syr upp dom. Efter det ska jag träffa min naprapat + barnmorska och därefter är det dags för middag. Det var min måndag det! Jag kommer självklart att låta er hänga med på den här renoveringen – så fort byggkillarna har checkat in. Vill ni se mer behind the scenes så följ vårt huskonto @ellinorlofgren_house på Instagram. Vi närmar oss 10k där nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi