The Stockholmer Tavlan

Det finns nästan ingen fråga som är så återkommande som den om vår älskade tavla ”The Stockholmer”. Jag får nog minst 10 frågor om dagen om den. Så därför tänker jag att jag skriver ett blogginlägg om vart den är ifrån (har gjort det tidigare men då om alla inköpsställen till prylar i vårt sovrum så inget eget dedikerat blogginlägg). Sen har jag visserligen besvarat den frågan både på IG och lagt upp ett eget inlägg åt den på vår hus-Instagram. Men! Jag förstår ändå om man har missat. Så förhoppningsvis hittar ni in hit efter en googling om tavlan. Det är nämligen syftet med hela det här inlägget – att det ska vara lätt att hitta!

I alla fall! Det är min kille som fick den här tavlan utav sina föräldrar och den är inhandlad på auktion. Vi har även en till men som heter ”The New Yorker” ifrån samma konstnär. Det finns säkert fler städer också men som jag inte har köll på.

Och *trumvirvel* häääär har ni konstnärens namn! Så nu är det bara för er att shoppa loss hehe. Dem verkar dock vara rätt svåra att få tag på, men har ni tålamod så kommer det att löna sig!

En kille mailade mig för någon månad sedan och sa att han hade letat efter ett litografi i flera månader utan att lyckas. Så då bad han mig att fota vår tavla och skicka över till honom. Så att han i sin tur kunde skriva ut en kopia… Jag trodde faktiskt inte mina ögon när jag läste det hahha. Nog för att jag gillar fräckisar men där gick gränsen:-) Det är ju dock bara en snubbe som frågar en sån grej haha.

Jaja!! Lycka till i jakten på er egna The Stockholmer!! KRAOM

  1. Åh vilken go tb jag fick nu; mina föräldrar hade likadan i deras sovrum under min uppväxt!! Och rätt säker att det, då i alla fall, va en plansch man hittade lite överallt tex turistbyråer. Så det kanske e tips att kika?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi