Williams collagetröja med eget tryck

Halli hallå gänget! Varje gång jag lägger upp bilder på Williams kläder får jag massor utav frågor. Det mesta kan jag tyvärr inte länka då det är köpt second hand. Men ett set som framförallt har blivit extra uppmärksammat (haha) är hans två collage set med eget tryck ifrån Zara. 

Set ”GUGGE” Zara kids

Utav någon ASKONSTIG anledning så kan jag inte länka till det på Instagram? När jag försöker lägga in länken står det bara error. Så! Eftersom ni är dåliga på att printa saker ni gillar på stories (hehe den kritiken kan ni faktiskt ta) så tänker jag att jag skriver ett blogginlägg istället. Nu har ni länken för alltid!

Tröja ”William” Zara Kids 

Jag köpte två set, ett beigegrönt med röd text där det står ”Gugge” och ett gråblått som det står ”William” på. Kostade typ 180kr st eller något och tog kanske 2-3v att få paketet. Han har ena i strl 80 och andra i 86. Tycker dem är normala i strl. Dom ska ju vara lite oversize också. Han är i slutet på 74 nu. Vi har inte varit hos BVC på 2,5 mån så tyvärr kan jag inte skriva ut hans mått…

Men är ni osäkra på size så ta en storlek större bara? Jag tycker bara att det är snyggt att vika upp. Och jag älskar oversize på barn!

Skulle seten ta slut så sök under Zara Kids på ”edited” så får ni upp alla produkter som ni kan addera ert egna namn på. Det kostar 20kr extra tror jag. Det finns allt ifrån collageset till necessärer och ryggsäckar. >>Klicka här<< annars så har jag varit snäll och fixat en länk till alla produkter ni kan printa era egna namn på. På nästa tröja kommer det att stå ”Brunos Bror”. Velade mellan det och ”Gugge”. Skulle typ valt Brunos Bror hahaha. Jaja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi