Äntligen är eventen och branschkollegorna tillbaka


Igår var det äntligen dags – mitt första middagsevent sen december 2019!!!!!! Alltså jag har längtat så mycket, om ni bara visste! Många kanske inte tänker på det, men som influencer är det lätt att man spenderar mycket tid ensam. Nu har jag visserligen inga problem med det, och jag har ju haft fullt upp med att producera, föda och ta hand om ett barn under coronatiden. Men jag har ändå saknat den här biten av mitt jobb så mycket.

Inbjudan stod Stoneleight för och det vaknades lyzz-kräftskiva. Det är fååå människor som styr ihop så vackra, genomtänkta och organiserade event som Mira freeeaking Fröling. 

Mitt ute i Djurgårdens skogar skulle vi. Då jag fick dra av mig klackarna och svira om till gummistövlar för att gå sista biten RACKT in i skuuugen.

Jag kände mig verkligen som Ronja Rövardotter när jag gick längst en upplyst, oupptrampad stig, och hörde ljudet ifrån en flöjt. Ett fint moment.

Titta vilken vacker dukning som väntade när vi kom fram. Oh lord.

Jag fick sitta med dom här tre favoritmorsorna. Hahaha jag kan säga att det finns inte en enda bild på mig när jag inte GAPSKRATTAR. Det är precis det jag har saknat. För det är ju inte så att jag sitter hemma i min ensamhet och viker mig utav garv (eller OK det kan väl hända pga mina skämt är ju snudd på världselit) men ni hajjar.

Jag vet att jag har sagt det typ tusen gånger – men jag är så så stolt över min bransch. Jag förundras varenda gång över hur drivna, passionerade, starka, roliga, ambitiösa KVINNOR jag har runtomkring mig. Det är ju få branscher som är så kvinnodominerade – men samtidigt välbetalda (obs alla är ej det och företag borde betala influencers minst det dubbla med tanke på hur mycket vår marknadsföring genererar dem menmen).

Petra, Sara och Mira. Tre praktexempel på coola kvinnor. Petras lila set är en en av flera MAGISKA pieces inför höstsläppet med hennes varumärke Adoore. 10 av 10 poäng gomman!

Och titta Valeries randiga set! Jag älskar hennes kläder och hennes klädmärke Valerie. Solglasögonen som hänger runt hennes hals, är mina mest använda den här sommaren. Alexia som ni ser här också, hennes Instagram är en utav mina absoluta favoriter stilmässigt.

Okej okej nu ska ni få smaskig info. Här satt vi och pratade om sjuka festminnen. Jag skrek av skratt åt Lisa och Editas stories. Jag berättade att jag har hamnat på scenen inne på den sjuka nakenklubben The Box i London, där jag fick hångla med en tjej framför Jay Z och Beyonce. På samma klubb hade en utav tjejerna råkat fota Prins Harry inne i ett VIP rum…. Då blev hon såklart utskickad direkt hahaha. Mycket goa minnen som kom upp.

Här berättade jag att jag aldrig har slagits med en tjej, men att jag däremot har hamnat i fighter med snubbar ute på nattklubb. Illustrerar att jag har varit dum nog som har bråkat med killar som har varit två huvuden högre än jag hahaha. Herregud det känns som ett annat liv.

Här har ni dom. Lisa och Edita. Jag försöker få dem att starta en podd på grund av att dom är så j*vla roliga. Följer man dom på Instagram så har man kanske en helt annan bild utav deras personligheter. Därav det skulle vara EXTRA kul om dom bara hade köttat på och levererat sjukt podd-content hahaha.

Oeeetroligt rolig kväll. Tusen tack Mira, Stoneleight och mina älskade branschkollegor. Kvällen blev en riktig favorit i repris. Må detta bli en tradition!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi