Hemma ifrån Marbella

Hallaoooow mina friendos! En månad nere i Marbella har aldrig någonsin gått snabbare tror jag?! Tiden på riktigt bara sprang förbi? Tyvärr glömde jag min systemkamera någonstans därnere, så många bilder har tyvärr gått förlorade 🙁 Men men jag har ju några mobilkamerabilder. Dock tar William en nap nu, så jag hinner inte skriva ett LÅNGT inlägg med alla tips osv. Iofs vet jag inte ens om det är uppskattat? Men om ni skulle gilla det så löser jag det såklart.

Men jag kan verkligen varmt rekommendera att åka iväg en månad med sin familj om man har råd och möjlighet. Med hjälp utav lite planering och framförhållning så kanske det går att lösa? Det ENDA jag har att klaga på är väl typ att vi under den sista veckan hade noll jobb + att vädret var dåligt. Åker man någonstans dit det är varmare klimat, så kan man ju alltid åka till stranden om man inte har några planer. Men det gick ju inte för oss nu, så därför blev sista veckan ganska långtråkig när alla våra kompisar hade åkt hem.
Ååååå andra sidan så var de första tre veckorna fulllllproppade med aktiviteter och häng. Och dessutom väntar som vanligt en intensiv vinter. Så vi fick verkligen möjlighet att ladda upp batterierna, och fick framförallt tid till reflektion och tacksamhet. Jag blev ännu en gång påmind om hur mycket jag genuint älskar mitt liv hemma i Sverige. Inte bara helgerna, utan min vardag. Det känns så otroligt lyxigt.

Vi spelade ju en del paddel därnere, och jag är ju en utav få människor som älskar att träna – men jag gör det bara inte hahaha. Men nu vid årsskiftet blir en ny paddelarena med restaurang, gym osv färdigbyggd 1min ifrån oss. Så förhoppningsvis kan jag få till lite mer rörelse nästa år. 

Min lillebror kom ju och hälsade på oss andra veckan, och det är han som har plåtat bilderna. Han fotade tex min sista kollektion för Safira också. Och han är verkligen en utav fååå personer som fattar EXAKT hur jag vill ha bilderna hahaha. Det tog bara 14år med en blogg innan jag skulle inse det. Ja ja, den som väntar på något gott och så vidare!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi