Bloggen kommer att förändras


Det har gått 14år nu sen att jag startade bloggen. Det är mer än halva mitt liv. Och när jag ser den här bilden, inser jag att det var precis den dagen som jag drömde om att en dag få uppleva… Även om jag inte visste det då.

Jag har ju alltid haft en känsla av att jag vill FRAMÅT. Vill MER. Jag vet inte alltid vart eller i vilken riktning, men känslan inombords är för stark för att ignorera. Jag bara måste vidare.

Jag vet inte vart jag vill komma med det, mer än att jag tror att jag har kommit till en sån punkt igen. Jag kan inte se exakt vart jag vill – men jag vill göra något annorlunda. Som liten fick jag alltid skäll för att jag var så rastlös. Och kanske är det just det – en rastlöshet? Eller så är det en drivkraft? Jag vet faktiskt inte. Men hittills har ju livet blivit väldigt bra när jag har lyssnat på den känslan, så det kommer jag att göra den här gången också.

Min blogg är ju på många sätt min största trygghet. Relationen jag har till den är starkare än många vänskaper jag har runt omkring mig. För bloggen har alltid funnits där. Från att jag var barn, till att jag blev tonåring, en ung vuxen, och nu en mamma. Den har alltid gett mig utlopp för min kreativitet. Alltid lyssnat när jag har mått dåligt. Aldrig dömt mig. Det är den billigaste psykologen jag har haft. Och en av mina absolut största stöttepelare.

Därför har jag väldigt svårt att se mig själv överge bloggen, såsom många andra har gjort idag. Absolut att den är tidskrävande på ett helt annat sätt än tex Instagram Stories. Men det är ju också något helt annat man får uppleva härinne kontra en 1 minut lång uppdatering där. Jag vet att mina blogginlägg, och min samling online utav inlägg, hjälper människor hela tiden. I sorgprocesser, ADHD-utredningar, förlossningsrädslor, hjärtekrossar, inredningsinspiration, ekonomitänk etc etc etc. Allt finns ju här. Det är bara att bläddra. Och det går ju inte riktigt på samma sätt med Instagram. Det här är inte bara min dagbok online, utan också ett arkiv för er att bläddra och hitta samhörighet eller inspiration utav.

Därför kommer det att ske förändring härinne. Bloggen kommer snart att sättas på paus, för att sedan uppstå i en ny skepnad. Egentligen inget speciellt för er, men något väldigt kul för mig. Jag har ju hintat om det tidigare, men härinne så har jag inte tillgång till någon statistik, eller funktionen att kunna blogga ifrån appen. Allt måste därför alltid skickas över från telefonen till datorn mm. Vilket gör att allting rent praktiskt tar mycket tid. Och dödar kreativiteten. Så jag tror att detta kommer bli väldigt bra, även om jag har älskat Her Hour och att vara en del utav det teamet.

Flytten kommer inte att ske nu nu nu. Men i början utav 2022 är tanken.

För er som kommer att undra, så är bilderna tagna i Köpenhamn för en plåtning med Lóreàl Paris som också släpps under 2022.

  1. Hej!
    Får man fråga var dom snygga jeansen kommer ifrån?

    Jag är också en långis men hittar inga snygga 🙈

    Mvh,
    hanna

    1. Heeej! Dem är ifrån Arket!!! Tror jag. Dem hade ngn i 34 längd alt att dem hette typ ”extra tall” mom jeans! <3 dock tre år gamla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi