Nytt ifrån Fitnessguru

DSC01702DSC01704
Fick hem ett nytt paket idag ifrån Fitnessguru. Lyckan är till och med större än när jag får hem paket med kläder i, wie!! Här över var några utav sakerna som låg i kartongen. Nämligen deras gudomliga proteinbars. Älskar dom!! Testat alla smaker sen innan och betygsatt dem här i bloggen förut men skulle kunna göra det igen med dom här om ni vill? Fick hem den nya, choklad/ apelsin precis också och jag gillade den skarpt!!

De här är perfekta när ens vardag är hetsig och man kanske inte alltid hinner få i sig något och äta. För tillfället har jag super svårt att få i mig mat också. Har ingen matlust alls, men de här går ner. Ni hittar de HÄR. Fick även hem deras allra senaste produkter, men de får ni se imorgon..! Stay tuned!

  1. Hjälp mig!!! Jag har börjat träna och vill göra det oftare och hårdare! Tänkte köpa proteinpulver från fittnessguru, men min bror säger att man blir tjock av det… Är det så?

  2. Hjälp mig!!! Jag har börjat träna och vill göra det oftare och hårdare! Tänkte köpa proteinpulver från fittnessguru, men min bror säger att man blir tjock av det… Är det så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi