Veckans schema och ny pyjamas

Inlägget innehåller en adlink.

Pyjamas Lindex 

Godkväll på er mina favoriter! Den här veckan kommer att gå fort och jag känner redan att den har gått i en jäkla fart.

Måndag: Jobbar hemifrån. Producerar blogginlägg och börjar packa ner era ordrar ifrån bloppisen! Enda lugna kvällen på veckan. Svara på alla mail och påminna min säljare om en extra breif inför ett samarbete. Kolla sista avsnittet av ”Vår tid är nu” på SVT.

Tisdag: Morgonevent med Nouw angående stress. Sedan två möten. Gå till NK och köpa mina julkulor samt förbereda ett samarbete om inredning. På julfika till Luddes showroom sedan hem till Elin för att P har lovat henne att hjälpa till när hantverkarna ska platsbygga förvaring. Det är min kille det!

Onsdag: Haul på morgonen om mitt paket ifrån Nakd hinner komma. Hämta ut två till paket. Skicka era paket och meddela vinnarna av budgivningarna. Fota med Malin eller Amanda. Packa inför morgondagen. Middag med Zalando på kvällen. Tror jag först trippelbokade mig men sedan blev det märket jag är ambassadör för, såklart!! När jag kommer hem ska jag kolla på sista avsnittet av Bonde söker fru.

Torsdag: Åker till Göteborg tidigt på morgonen. Ett möte på dagen annars bara jobba jobba jobba i Arkaden. På kvällen ska jag prata om mode framför X antal hundra människor. Nervöst! Slutar vid 22.

Fredag: Åker hem till Stockholm igen. Ska försöka jobba lite på tåget men oftast går det inte pga min åksjuka. Är hemma vid 16 och då får jag jobba ikapp. På kvällen blir det julmiddag med Carro och Andreas. Upp med ett samarbete.

Lördag: Kl 12:30 är det julbord på Stjärnholms slott med min släkt på mammas sida (när jag skriver släkt och familj menar jag ALLTID på mammas sida pga har ingen kontakt med någon på pappas). Det ligger i alla fall mellan Nyköping och Oxelösund. Sedan är vi bjuda på glöggmys hos några vänner i stan. Så vi slutar förmodligen upp med dem när vi kommer hem igen.

Söndagen: Gå på bio! Jag vill se Solsidan.

… Nu mår jag så fruktansvärt illa så jag ska försöka dämpa det med popcorn. Det brukar funka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi