jag var ironisk

hejsan honeys! 
vädret som började så bra slutade i en katastrof! det regnade som bara den och solen försvann vid kanske 4-5 🙁
aja, huvudsaken var ju att jag träffade ballen&farfar!
vi gick bla och åt på vita villan (se bild)! ibland undrar jag vad farfar och jag tänker med.. ni vet när man mimar? när man lyssar på musik och lossas sjunger.. det är min och farfars specialitet! linda och marko, alexander ryback och bob sinclar! damn vad jag älskar våra fantasier! 
kan tyckas vara väldigt omoget, men det kan också tyckas som det ska: att man bjuder på sig själv
ballen drog hem vid kanske 7 på eftermiddagen. juste! på tal och ballen.. hon är inte med i helgen 🙁 östersund för hela slanten! 🙁 jaja, ser henne på måndag igen 😉

vetni? ibland är jag så jäkla glad att jag har som där två brudarna! danke för att ni finns
som vanligt minns jag inte allt jag gjorde idag! usch, jag hatar verkligen mitt memorystick!

shiet! höll på att glömma en sak! pappa fixade moppen idag! tyvärr vet han inte hur man lyfter på sätet eller vadfan det va, så jag kan inte tanka (a) men jaja, älskar skrutten! den är grön, precis som jag! kiwin

hångel på alla/ ellen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi