Dags för lite hissningar&dissningar igen!


* Tyra Banks
Herre gud! Kvinnan är fantastisk! Har kollat på Top Model sen jag var 8-9år (?) Jag sprang runt och klädde ut mig och lossades gå på cat walken, precis som tjejerna på tv och framförallt som Tyra. Jag lyssnade på hennes tips osv och gjorde allt som hon gjorde! Nu (nu och nu, sen ett tag tillbaka) har hon en egen show. ”Tyra Banks Show” och jag älskar den!
Om man är arg och sätter på tv:n och ser Tyra blir man direkt glad! OTROLIGT! Älskar allt som har med henne att göra, hon är en fantastisk människa.

* Handboll
När jag spelar handboll känner jag mig fri. Fri som en fågel! Jag har alltid velat kunna flyga, så handboll är perfekt!
Dessvärre är jag inte alls lika fri som jag vill vara pga mina skills och färdigheter, menmen. 
Om mitt lag åker iväg på en cup/match och vi möter tjejer som är lika långa som jag känner jag mig inte ett dugg misslyckad eller lång. Bara en av alla andra. Helt otroligt vad handboll kan göra!
Tyvärr är jag världens sämsta förlorare och enormt självkritisk, så det är nog kanske bra att spela i ett lag. Eller?

* Cykeln

Cykeln är lika bra som handboll och Tyra Banks tillsammans! Man blir glad när man ser en cykel (precis som Tyra) och man känner sig fri när man cyklar (precis som med handbollen!). Riktigt fränt faktiskt! 
När man cyklar blir man även lika lång som alla andra, vilket jag älskar! (Nu låter det som om jag hatar min längd, men jag orkar inte med den just nu :p)
När jag blir stor vet jag fasiken inte om jag ska skita i att köpa en bil och istället cykla? Bra för miljön och för ekonomin! Ibland är jag bara för smart.. 🙂


* Folk som tror att dom är älde än vad dom ientligen är
Men gud.. Vi är fjorton år? Inte 20. Lägg av och håll dig till den dära lilla omogna saken som jag omogna saker och som har pms/hett temprament hela tiden! Du är 14 år, det är ju bara att skylla på det?! Stackare där ute i världen som inte har fattat den ännu.

* Frissan
Hoppas alla fattar slanget, ja ”frissan” alltså.
Innan man går dit är man så jäkla nervös (i alla fall jag). Jag tror att det är för att man tror att man kommer bli missnöjd. En frissör ska göra som man säger, så är det bara. Men en del fattar inte just den delen. Herre gud, det är en skam. Om man är en frissör så är man, då är man inte någon president som bestämmer över alla.

Tex: Jag skulle kippa raklugg. Självklart säger jag det till den dära unga tjejen, och plötsligt börjar hon klippa av mitt hår och lämnade en 1½cm lång rämsa över hela min panna. Tänk va! Jävla idiot. Jag sprang ut och sket i att betala. HAHA.
Rätt åt dig idiot.

* Fläckar som inte går bort!
Ja, alla har vi vart med om det. Dom bara kommer och anfaller och man kan inte göra något! Dom kallas: Fläckar.
Kan vara ifrån blåbär, kaffe eller varför inte lite chokladsås? Det gör självklart ingenting med fläckar som går bort, men dom som inte gör det vill man bara klå åpp! Usch, diss för fläckar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi