problems………

My lord.
Jag insåg just vilket bedrövligt misslyckad människa jag är. Jag kan inte stå på händer. Varför inte tänker ni.. Jo, jag är för lång? 
Jag vet, det sjukaste ni någonsin har läst, men det är sant. Jag är för lång. Vinden fångar mina ben och jag faller snabbt som en panter ner på marken. Bara sådär, utan vidare. Pladdaskt!

Nu ska jag verkligen börja ta mitt bloggande till en ny nivå! Jag tänker inte skriva sickt tråkiga saker, för jag dör nästan själv när jag läser det. Jag ska trixa till texterna som satan satt ni får klura en hel del! Mums säger jag bara!
Undrar även om det finns någon intresserad som vill hjälpa mig med min blogg? Jag vet inte riktigt hur jag vill ha den, men en blandning mellan blondii paow och lovisas 🙂

Please, help? Nu jäklar ska jag hitta den rätta, den rätta desinern för mig. En perfekt design för en kiwi.

Juste, tycker att ni borde göra er en fruktsallad snart, nyttigt och gott + att det är fullt av kiwi vitaminer och massa sånna dära C:n.
Men snart tuppar jag av här framför bloggen. Är så jäkla trött. Får se om jag orkar masa mig till skolan imorgon. My lord, det här börjar minsann inte bra det här inte.
PUSSHÄJ /löv kiwin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi