Bildbevis?


-Haha..

Aja. På bilden ser ni vad min desperata morsa köpte. Helt kär i grejorna. Orkar inte bry mig om saker är snygga eller inte.. I alla fall inte i detta fall. Nu slipper jag ha ont i knäna och hälarna! YES. Mina saker är bäst. Hah, så den ni!

Juste.. Mormor och morfar! Tro inte att jag inte har kommit på er! En hacker som man är så har jag hackat mig in på eran data! Jag vet att ni kollar min blogg varje dag! Tack! Ni är verkligen ena trogna vänner! När jag sa att mina saker var bäst, så räknade jag in er som saker 🙂
Mormor: Den coolaste mormodern man kan ha! Hon är snart 57bast (trorja) och hon gör fframåt/bakåt-kullerbyttor hej vilt! Serni? Jag har ärft mycket utav henne när det gäller bästhet..
Morfar: Världens starkaste! Han jobbar med stål och har humör som en riktigt storm! Gillar till 100 att reta dig! Haha, för du är den ända som i slutändan tycker att jag var skit rolig, ientligen. 
Älskar min mormor och morfar! Nu hoppas man bara på att mina coola flygrädda mormor vill offra sin räddhet för mig genom att följa med på en semester……. Gör du det mormor? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi