Hemma ifrån Nypan!

Vet ni vad jag tror? Att det som som besatt sniffade på kemin idag innerhöll något sjukt. Känner mig ständigt yr och jag vill spy hela tiden. Usch, gör aldrig som jag gjorde!
I bilden påbäg till Nypan kom jag på en sak.. Idag på spanskan drygade Karlsson (Anna) emot spanskaläraren. Så bara för att hämnas sa gammla sket Inger (min lärare) att Anna skulle läsa en text på några meningar. När Karlsson hade läst klart flinade Inger och sa: ”Det där var jobbigt va?!”
Karlsson: ”Ah.. Fick fan håll!” 
Det jag kom på i detta hela var att jag har riktigt roliga kompisar och att jag borde säga lite ofta till dom hur stor del dom har i mitt liv. Så (detta är endast tillägnat till alla som är mina vänner+ alla som får mig att skratta)
Jag älskar er! 😀

Tilbaka till ämnet.. I Nypan vart morsan som besatt. När jag hade valt ett par skor som jag tyckte va halv bra så fick hon för sig att jag skulle pröva dom absolut nyaste handbollsskorna i hela affären. Haha, visst lixom! Varför inte? 😉 
Fast dom var inte alls lika sköna som jag hade trott, så det vart dom första. Plötsligt fick morsan för sig att jag behövde både det ena och det andra. Så istället för att gå hem med ett par skor, fick jag hem:
ett par innerskor, joggingpjucks, inlägg till skorna och ett par knäskydd.
Tack mamma! Men du ska bara veta att du är en mupp som gör mig bortskämd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi