Barnbidrag, vavavava?

Nujs med barnbidrag alltså.
Det är som veckopeng, nästan. Hade det en period när jag var liten, och det var fantastiskt! Det var som att få en egen ponny för 20 guldmynt i veckan! 

Men efter ett tag tröttnade man och sket i den dära lilla extra 20:an. Hoppas att det inte händer samma sak med mitt barnbidrag.. Att jag tröttnar på det alltså. För det skulle vara hemskt att gå runt pank hela dagarna i ända. 
Nog om det! Nu när jag väl har mitt barnbidrag så vill jag spendera det på bästa sätt! Om man snabbt vill bli av med pengarna så sparar man dom eller drar in till Sthlm! Mums. Man hittar alltid någonting. 
Men den här månaden tänker jag inte göra samma gamla tabbe.. Utan jag tänker internet shoppa lite! Har funderat på en Ipod skit länge och det skulle vara mer än praktiskt att ha en. Men jag vet inte? Vill ju ha en ny kamera och en egen ponny. En sån dära gullig liten häst med stora kinder! Dom är så söta tycker jag.. Men jag vet inte? Lite onödigt att ha en häst tycker jag.. För den skulle bara sluka mitt barnbidrag i ett naffs! Och det vill man ju inte, ellerhur?

Juste.. Jag får inte sälja jultidningar för mamma. Hon tycker jag är barnslig som är 14 bast och ska sälja dassböcker.
Jag som ville tjäna mina egna pengar.. Precis som barnen i Afrika. Men nejnej.. Min mamma har inge vätt i huvet. Stackars henne.. Och mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi