Oh my Guuuud

Läste nyss bästisens blogg!
L: Vad är det? 
M: Du har ju en sång i början! Haha! 
L: Va? 
M: Ja när jag ringde så har du en låt från 60-talet, skit töntig!”

Jag var barra tvungen att ringa henne och lyssna på hennes töntiga låt! Seriöst, jag grinade av skratt! Vet om om jag har en värdelös humor, men den var verkligen KASS! ”Du är så söt och fin…” Testa och ring henne, hon älskar att vara social! 0701……

Vetni vad jag vill ha? Min födelsedag, den 3 oktober. Vetni vad jag mer vill? Att jag ska fylla i maj! Perfekt månad ju? Man gämnar ut sina presenter med julafton plus att man kan köra moppe heeela sommaren! Äsch, sånt trams har aldrig min fader brytt sig om, så varför ska då jag göra det? I och för tjej fyllde han i maj… Så han kunde ju köra hela sommaren. Men min pappa vill alltid vara värst, så den här gången får han faktiskt stå ut med att jag är värre.
Han vet att barn är barn och att vi kostar pengar. Det var ju faktiskt han som köpte min moppe? Fasstän jag inte ville ha den.. Jag ville åka på semester med honom istället. Till Öland. För jag har ju faktiskt bara träffat min pappa hemme på gården. Ingen annan stans. Han är lixom rätt bizzy. 


Sötan står för bild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi