Glassad-ledig-dag

Hejsan Berlin-muren. 
Ja, alla stalkers jag har är tillsammans så många så att dom kan skapa sig en egen Berlin-mur. Haha. Ja, nästan i alla fall.

Chill med Tengan idag. Glass glass glass i stora lass lass lass, ja vi är galna i glass! 
Tur att hon finns. Köper glass åt mig. Visserligen ger hon mig för lite pengar så tanten i kassan får betala mellanskillnaden. Haha, sötan där. Film= våran grej. Tror att Tengan har visat mig 7 nya filmer denna helg som jag aldrig har sätt förut! Tänk va, ändå kunde jag sluten på dom allihopa?

Tengan stönar på msn om att jag ska skynda mig. Okej, jag kan ta att jag är.. Men du behöver inte säga det till mig! 🙁 

För er som inte visste tar jag och mina klasskompisar ledigt ifrån skolan i 2 dagar. Det betyder alltså att ikväll kan jag komma hem när jag vill och imorgon har jag en chill dag med kompisarna. Lyx!!!!!!!

Nä, snart sprängs Lovisa om jag inte kommer tillbaka med mina kakor. Bilder kommer väl! Hejdå!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi