Typiskt också

Sov hemma hos Lovisa inatt! Tog med mig 2dl socker till henne eftersom att det var slut hos henne. Höhö. Vi är verkligen en familj. Sockret räckte till 8 koppar, sen tog det slut. Just precis här, just nu kom jag på en mattelösning till alla pluggisar som läser min blogg. Tacka mig! -Tack tack!
Mitt under våran ”27 dressses”-film så ringer Beccan och skriker ”VÅRA SKOLFOTON HAR KOMMIT!!!”

Tengan är seg som satan när det gäller skor, så jag fick springa ut med bara fötter i det blöta gruset. Jag letar och säger högt ” Taengh Taengh Taengh, var är du?!” Efter 1 mins ensam talk så hittar jag brevlådan där det står ”Taengh” med feta bokstäver på. Öppnar den fina brevlådan och skriker så högt jag bara kan. Plötsligt ser jag att Tengans granne har stått och kollat på! -Pinsamt, yes.  Så i bakgrunden hör man Lovisa: ”Haha, det där var Ellinor!”

Senare drog vi hem till Anna och även hon hade fått sina foton! Seriöst, alla vart skit söta! Gruppfotot var lite skumt, men aja. (Jag ringde hem och fråga om mina hade kommit, men icke sa nicke! fast det gör ingenting, smyg tittade på mina på träslöjden.)

Oj, det här vart mycket! Aja, har grymt mycket slemm i halsen. Vet inte om det blir någon träning ikväll. Fast, det kanske beror på att jag drack mjölk nyss? Ja, vem vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi