Jag = förlamad?

Fys är jobbigt. Därför trixar alltid jag och polarna till det! Vi springer och kör lekar på hela skolan och skrattar medans alla står i en ring och kollar på. Lite pinsamt faktiskt, men vem bryr sig? Hm.. Jo vi. 2 proppade kill-lag var där och över 80% utav dom som stod och kollade var ju det, killar. 
Men vi hade kul i alla fall!

Tur att jag har tjejerna. Annars hade jag aldrig pallat trycket när det gäller fys. Dom peppar en alltid 110! Synd att Anna peppar mig.. Där förlorade hon poäng! Slog nänmligen henne på brottningen! Skrek av glädje.
Blää, numera när jag skriker hör jag bara mig själv som en krystande kärring. Nä, nu ska jag lägga av med mina graviditets-fantasier, vem vet vart mitt snack kommer leda till i slutändan?

Nu ska jag duscha, dricka te och kolla på idol! Sen ska jag sova. Blir inga fler inlägg, jag pallar inte? 
-Bye

Vi är manligare än killarna på basketen. Haha, vi är dessutom mycket starkare! Situps är våran grej! Jag dom största magrutorna bland alla tjejer i Gnesta. HAH, känn er ägda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi