Skit rolig dag!

Skolan idag var fett tung! Fick riktigt ont i hjärtat imorse när jag kom på att jag inte är ledig längre. Ah.. Bara att masa sig upp. Min mentor älskar mig (hon som tar allt ansav kring mig, utväcklingssamtal osv..)!! Hon tycker jag är grymt rolig och hon garvade ihjäl sig när jag frågade varför man inte har hår i knäväcken. Hello?! Det var en bra fråga tyckte jag.. Men inte hon. 

Idag hade jag föreställt mig ännu en vikarie när vi skulle till NO:n. Anders har nämligen vart pappa-ledig med sin lilla Emma! (Grattis!) Ja, i alla fall.. Så ville ju självklart hela klassen veta hur det hade gått osv. Och plötsligt kom vi in på HUR man föder att barn. Tack Anders säger jag bara! Jag som har vägrat vela föda barn hur länge som helst.. Och precis när jag ändrat åsikter så ja.. Dyker dom gamla upp! 

Det är så bra att vara tjej! Man kan säga att man har mensvärk så får man gå hem. Precis vad jag gjorde! Jag sket i spanskan och gick hem. Haha, och nej, jag skojade. Jag sa att jag hade ont i huvet. Hahahaha

Påväg hem ifrån skolan såg jag denna über roliga bil! (Hade inte kamera, men jag har fotografiskt minne.. Så jag ritade av!)

Pappa?…… :$

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi