Vindmælle

Ta det lungt mamma, jag mår bra. Førska frallor varje dag. Jummi!
Bilder ifrån veckan kommer nog ikvøll, om inte Thomas ska lira CS eller ta mitt minneskort.

Danmark ør inte stort inte. Åkte 6mil och vipps så var jag på æstkusten. Kæpte mig tjærot och smink. 150 kvar. Stackars mig. Glæmmt mammas mobilnummer pga minnesfærluster. Woops! Ellinor, vad har du nu hittat på?

Tur att man inte heter Sigrid. 

Dom var koola- därför tog jag kort på dom

Det var så tråkigt i DK i 5min så vi försökte ta självmord på en räls där tågen inte gick längre. Smart ass! När vi satt oss upp så hade ICA kafferast så alla stod ute och rökte. Hälften tappade ciggen och funderade på att ringa polisen. 

Rekomenderas! Hyrde runt 7 filmer när vi var i DK. Inte för att vi hade tråkigt, utan vad ska man annars göra om kvällarna? Eller det kanske var därför vi inte hade tråkigt..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi