Men så kan det vara

Mamma står bredvid mig just nu, vilket betyder att jag inte kan skriva vad som helst. Dvs, svära, prata om kvällen eller säga vad jag tyckte om presenten jag fick utav gammel-mormor! Anyway, Vilhelmiina kommer snart och då drar vi till Lovisa. Antagligen kommer vi dricka upp fantan som vi ska ha och grogga med ikväll. Skit också. Lovar att hälften utav alla som läste det där reagerade och läste om. Lovar även att om min mamma hinner läsa det där innan jag har hunnit dragit härifrån så kommer jag inte få gå ut. Men ta det lugnt mamma och pappa, jag skojar.

Måste packa allt som behövs inför ikväll nu, dvs raketer, smink och hårsaker. Jag skojade igen. Har lovat att inte bränna fingrarna av mig, så ikväll tänker jag bara kolla på när andra smäller. Ha en bra kväll så hörs vi!
_
Sexigaste outfiten! Moget att klä upp sig 9 timmar innan. Jag byter om senare om jag nu orkar.

Vilhelmiina och jag bytte även presenter nyss! Hon fick någon form utav Bästavän ggrej utav mig och Lovisa. Tillbaka fick vi godis.
Så det ska va!

Nu ska vi dra till Tengan/Lovisa! Hörs nästa år?! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi