VAD TYCKER DU?????


Fasstän jag har suttit vid datan i snart 3timmar så skriver jag inte här. Vet inte varför. Det där med att blogga är inte lika kul längre. Alla ni trogna läsare som har sätt designer hit och dit under alla dessa månader vet nog vad jag pratar om. Kiwisar, mat och besatthet från och till. Känns som om min blogg börjar rinna ut i sanden, fastän besökarsiffrorna ökar varje månad. Min blogg är inte längre någonting kul. Det är mer kläder shit hit och dit. Är nog för att jag inte är den person som jag var för 9månader sedan när jag startade den här bloggen. Trist, jag vet. Funderar på att starta en ny blogg. På typ devote och bara babbla om kläder och sånt som roar bajsiga modebloggare. Eller var tycker ni? Ska jag ha kvar den här bloggen eller skaffa mig en ny? Delite lixx

Sadface, precis som på bilden. Och ne, mitt ögonbryn blottar sig inte som en liten prick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi