Jag=klantig, nähä?


Igår på träningen körde jag och Melissa ett extra fys pass. Sista 5 skulle vi kuta på springbandet och när tiden var slut gjorde Melissa ett graciöst hopp upp på sidorna av bandet och sedan var det inget mer med det. Men när JAG skulle göra ett lika graciöst hopp av så koncentrerar jag mig för mycket på att ta tag i sidorna med händerna, så när jag hoppar landar jag på bandet igen och TRILLAR. Jag for in i väggen med ett duns och Melissa garvar så hon viker sig. Plötsligt springer det fram två muskel knuttar och lyfter upp mig och frågar 20 frågor om jag mår bra/inte. Efter fick jag den fettigaste lårkakan på länge och kunde inte träna mer. Så imorse när jag skulle till skolan kunde jag inte ställa mig upp ur sängen.. Hahaha! Förstår inte att jag ALLTID lyckas..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi