Vad lekte jag?


I början utav 2009 skaffade jag mig min första blogg, där jag gjorde klassiska hissningar/dissningar, svar på tal osv. Och titta vad jag hitta, här är några saker jag alltså dissade som nyfylld 13åring:

* deppmusik
om du är deppig gör inte deppmusik susen för att få dig att bli gladare! satsa på någon musik som får dig att släppa loss framför spegeln!
* waldorf-kläder
jag förstår mig inte på människor som sliter på dig malätna kläder gjorda av mossa? eller folk som blandar tex randigt och rutigt. seriöst? gå en kurs för ’hur man lär sig att klä sig’
* canserpinnar
ett annat ord för canserpinnar är förstors ciggaretter. dom används för personer som tror att dom är coola. sällan ses personen som fräsch eller kul att krama om den röker. det finns verkligen ingenting bra med canserpinnar. så skippa halsblossen och munk-ringarna, dom gör ingen nytta!”

Visste inte ens vad halsbloss var, kom bara ihåg att min mormor nämnt det någongång. Vem försökte leka cool om inte jag? Lekte ju att jag typ var chef för Fridas. Hahaha! Btw, ser ni mitt perfekta hår? Åh…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi