Sitti’n on the toilet

Varje gång jag går på toa har jag en ovana att ta kort på mig själv. Det brukar oftast dra ut på tiden så de flesta i min närhet tror nog att jag är en riktig bajjare ända in i själen. Förut brukade jag ta med datorn in också, men det slutade skit kaos sist så vet inte om jag vågar igen.
Jag var hemma hos Elin m becka och några utav Elins kompisar som jag aldrig träffat förut. Så ska vi dra och köpa godis, men mopparna räckte inte till för alla så jag erbjöd mig att stanna hemma. När alla andra dragit tog jag elins data och gick på muggen. När jag gjort Det så inser jag att toapappret är slut och jag glömde mobilen i köket. Så jag kopplar snabbt upp mig på Facebook och kontaktar någon som har elins nummer, nämligen sara w.
När jag förklarar allt för henne så blir hon någon slags budbärare mellan mig och elin. Först ska jag torka mig med bindor, eftersom att pappret fanns i källaren och jag inte vågade ta risken att dra upp brallan och knipa. Men sen kom sara och jag på att bindor flyter, så det skulle inte gå att spola ner dom.
Det slutar med att jag i lugn och go får sitta på toan i 40min innan de andra kom hem så dom kunde hämta papper åt mig. Elins kompisar måste fått ett riktigt gott första intryck, eller vad tror ni? Där gjorde jag en lång skit historia kort, hoppas ni uppskattade den. Nu ska jag återgå till toalettandet, puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi