Svar på frågor


Fick en fråga för ett tag sen som löd något i den här stilen: Hej, hur bor du egentligen? Bor du själv med din syster i en lägenhet eller hur fungerar det? Har aldrig riktigt fattat det..
Jo, såhär ligger det till.. Hela min familj bor i en stor lägenhet här i Gnesta. Vi är 6pers och lägenheten är en 4a så tvingas ju vi syskon dela rum. Men det är ingen intresserad av, så då skaffade mamma en 1a åt mig och min syster (97a). Men min syster är hos pappa i veckorna och hemma på helgerna. Men då är jag borta, så vi är i princip aldrig där samtidigt. Lägenheten ligger i samma hus som de andras lägenhet och det finns en dörr mellan dom. Vi har eget kök, badrum, hall osv. Jätte skönt!

Igår fick jag även en fråga på Vartifrån millitär jackan som ni ser i det HÄR inlägget kommer ifrån.
Den kommer ifrån oldnavy.gap.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi