Sista dagen här i Göteborg plus Modelljakt




Bild 1: Daniel dag 1. Bild 2: Daniel och Martina vid havet i Göteborg. Bild 3: onyttigheter har vi fått det gott om här. 

Destination HEMLIG var såklart Göteborg. Gud vad cool jag är som gör som storbloggarna och försöker göra mina bloggläsare fundersamma. Det är i alla fall grymt här nere/uppe (?) och både jag och Martina har haft det hur gött som helst. Första natten bodde vi hos Fredrik (håll i hatten han spelar i Frölunda kände mig aningen as dålig när jag berättade om min karriär) och nu andra natten bodde vi hos Lousie. Alla dagar hittils har jag spenderat med Daniel, världens goaste. Idag sista dagen skulle jag även åka en tripp ner till bästa Jeppe och hans gangster polare. Men på morgonen mådde jag så illa att jag inte kunde kliva upp hur sängen.. Nåja får kanske träffa dom nästa helg ifall jag ska på Modelljakten i Halmstad som Kenza håller i. Får se, tror jag hade bokat in någonting med handbollen.

Nu fixar iaf jag, Martina och Lousie oss. Shopping står på listan. Jag kommer antagligen sitta bänkad någonstans medans dom shoppar.. Senare blir det tåget hem, sova på momangen upp tidigt och packa och sedan dra på träningsläger med bla nyblivna lagkambraten SOFIA!! Livet leker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi