5 sanningar

ellinors p
– Jag är en riktig begåvning när det gäller tv reklam. 
Jag kan dem alla! Även fast jag inte sätt dem förut så listar jag ut meningarna under tiden. Och om jag inte kan dem så är jag dö snabb på att lista ut vilket märke det är reklam om. Min favorit är snickers reklamen. ”Can we turn the AC up? I’m dying back here.”  ”It’s on. Can’t you feel it?” *Slår till han som kör bilen och säger ”Can you feel that?”.

– Jag knäcker min rygg varje dag. My life as a tall girl you know. Har alltid någonting att knäcka och de som knäcker ryser/skriker alltid när dem knäcker min rygg eftersom att hela ryggen Alltid knäcks. Skit vidrigt, men as skönt!

– Jag kan alla låttexter. På samma sätt som jag är grym på reklam så är jag grym på låt texter också. Jag och min kusin var alltid dom som kickade allas ass när de gällde att kunna låttexter. Vi kunde de där låtarna som ingen annan kunde, utan att ha kollat på någon larrvig lyrics. Vi kunde dom bara per automatik. Riktiga naturbegåvningar helt enkelt. Får/fick ofta: Hur f*n kan du den här låten?? Aldrig hört förut..

– Jag åt inte korv på 6år. Nu kan jag äta det men då måste det vara falukorv eller kall. Vet inte varför, men jag har bara inte kunnat äta det. Istället har jag ägnat mig åt att äta korvbrödet. Lika gott det.

– Jag har alltid velat heta någonting annat än Ellinor. Jag tycker mitt namn är fint, helt ärligt. Jag gillar det verkligen. Tror inte det är många som gillar sitt namn, men det gör jag. Dock har jag ändå velat heta något utav mina mellan namn istället. Linnea eller Viktoria. Helst Viktoria. Det skulle vara så coolt. Viktoria Löfgren. Eller Linnea Löfgren. Initsialer: L.L. 

Där har ni 5 sanningar om mig. Ni fick 2 extra för att jag vart sämre än en död människa på att blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi