Vet ni vad

grymt
Jag har inte tid att blogga, och så är det med det. Hade möte idag med min tränare, tur att det blev av. Tror att jag skulle slutat på handbollen annars. Men jag vet vad som väntar. Landslagsläger, landslag, SM guld, EM guld, VM guld, OS guld, rehab, en miljon träningar och kontrakt i både Norge och Spanien, Elit serien, Allsvenskan och en in i helvetes massa motgångar.  Ibland måste man inse vad man har innan man förlorar det. 
Myshowroom suger och vägrar sammarbeta med mig, så ni får ett gammalt collage istället för outfitbilder, plus bilder sedan skolan osv

  1. hej ellinor! innan du slutar vill jag ändå skriva det här till dig. har inte följt dig så länge men sen jag klickat in blev jag beroende. du är min förebild!  du är väl 17? vid 17 vill jag också vara som du, grymt duktig på handboll! HERREGUD VAD DU ÄR DUKTIG, läser det som du skrev ovan, det med norge och spanien. vill verkligen se dig spela i framtiden, vem vet. vi kanske får spela tillsammans. ville iaf önska dig lycka till och jag hoppas som tusan att komma så långt som du! 
    jättemånga kramar! 

  2. hej ellinor! innan du slutar vill jag ändå skriva det här till dig. har inte följt dig så länge men sen jag klickat in blev jag beroende. du är min förebild!  du är väl 17? vid 17 vill jag också vara som du, grymt duktig på handboll! HERREGUD VAD DU ÄR DUKTIG, läser det som du skrev ovan, det med norge och spanien. vill verkligen se dig spela i framtiden, vem vet. vi kanske får spela tillsammans. ville iaf önska dig lycka till och jag hoppas som tusan att komma så långt som du! 
    jättemånga kramar! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi