9 days


Äntligen är det höstlov. Äntligen lite fritid. Är träningsledig, men vem sa något om rehab ledig? Ingen. Sitter hemma hos mormor och väntar på att alla ska städa ur morbrors lägenhet då han också flyttat. Alla flyttar utom jag och mormor. Träffade Petter igår över en fika, superb! Dessutom fick jag glada nyheter ifrån tandläkaren, tågrälsen ska bort!! Snart ska jag ta SJ tåg ifrån Nyköping till destination unknown på ett möte som kommer avgöra hela min framtid.
Det här lovet ska jag leva livet. Skita i det förflutna och bara köra. Ska till Göteborg och Norrköping fast det enda jag egentligen vill är att åka till Halmstad. Ska försöka hinna med lite plugg också. Och så var det med den ledigheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi