Vi satt ett gäng på en strand, några mil utanför Tylösand


You ever love somebody so much you can barely breathe when you’re with them? Som ett tomrum som aldrig kommer fyllas ut igen. Jag saknar er så mycket att det gör ont. Vi 9. Verkligheten kom ikapp oss i alla fall.

”Plötsligt försvinner en man in i skogen och lämnar mobilen hemma, plötsligt får vi för oss att lägga oss i en hög på studdsmattan och bara gosa med varandra, plötsligt får vi för oss att alla klättra upp på mopparna och dra oss en tur, plötsligt får vi för oss att käka på raskos korvbar varenda dag, plötsligt vaskar vi alla 6 iphonear på gatan, plötsligt kastar vi rasko emellan varandra, plötsligt vaknar man upp i ett 40 grader varmt tält, plötsligt drog vi en halvhäxa, plötsligt gör vi en trippelbakåtvålt, plötsligt grillar vi någonstans, plötsligt drar vi en bio, plötsligt blir vi tagna av vakter, plötsligt hänger vi på söder, plötsligt checkar vi in @ rasmus crib, plötsligt tar vi oss ett glas vitt med syrran och plötsligt kastar vi kast med liten Beckisen.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi