Intervju


Denna intervju ang. steg 5 fick alla slutspels lag svara på, här har ni våra svar om ni missat dem.

Hur är läget i laget såhär lite mer än 3 veckor innan Steg 5?
Det är bra! vi tränar på, är fokuserade och har ett bra tillstånd i laget!

Hur kommer laget förbereda sig inför Steg 5?
Våra tjejer spela i olika lag under serien, så två mnd inför SM nu så har vi en SM trupp träning i veckan där vi finputsar lite på starter, uppspel och timing. Fokus ligger fortfarande på individuell utveckling av spelarna i denna ålder.

Kan ni göra en kort redogörelse för er resa fram till Steg 5, hur har ni spelat i de andra stegen, hur har motståndet varit?

Det har varit en resa med massor av målJ362 -176 i målskillnad på 11 matcher, dvs att vi snittar 32 mål per match framåt och släpper in 16. Vi stötte på IVH i gruppen i steg 4 och där blev det oavgjort.

Är det några extra spännanade spelare ni skulle vilja framhålla i ert lag? Vad är de som gör de extra spännande?
Vi har ett lag fylld med talanger, vissa har kommit längre än andra ? dock vill jag hålla Laget för  jaget i alla förberedelser inför SM, vi har ett par jokrar som jag tror och hoppas kan blomma ut och glänsa tillsammans med de mera etablerade tjejerna i laget!

Och till sist, varför kommer just ni stå som segrare i 2012 års SM?
Om vi skulle göra det är det ett kvitto på att vi är på rätt väg gällande träningsupplägg och delmål som vi satt upp i en långsiktigt satsning! Och för att vi har spelare som alltid varje träning går ner till hallen för att bli bättre och att utveckla sig själva. Spelare som tar stort eget ansvar för sig egen utveckling! Detta gör att när vi hittar gemensam mål så når vi även dom!

Om 3 dagar börjar slutspurten om guldet. Inget att förlora, nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi