Idag var nog Gud sur på mig


Idag gick jag upp extra tidigt för att bre mina skinkmackor, fylla en skål med skogsbärs yoghurt och strö över All bran flingor (samma frukost varje morgon året runt, aspergers syndrom?) för jag skulle träffa rektorn. Men skinkan var slut, det fanns bara jordgubbs yoghurt, och det enda som återstod av mina flingor var smulor. Detta betyder alltså att min början på morgonen vart förstörd.
I helgen tappade jag min plånbok som innehöll vidrigt mycket kontanter och presentkort (döda mig) men värst av allt mitt körkort (är så jävla ful på bilden så är livrädd att någon ska se den) vilket innebär att jag inte har något SJ kort. Så självklart springer jag in i en kontrollant och får ännu en böter på 1200. Kunde inte annat än skratta. Hur kan dom begära 1200 när dom tar mig sent till skolan varje morgon? 
Nåja tog en brak fika med Fredrik och Morris efter skolan. Ni vet när man var liten och pekade på massa saker man ville äta? Så gick jag loss idag. Sparkontot är numera tomt! Helvetes Baresso. Påvägen hem inser jag att mtt head set är borta (som jag fick för 2dagar sen), min mobil dör, jag är super kissnödig och som grädden på moset ska det börja spöregna! Love livet!!
Nu klarar jag inte av denna förbannade dag mer så nu går jag och lägger mig! Peace out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi