Tjejmiddag


Hejhej allesammans! Musiken står på högsta, jag springer runt och städar samtidigt som jag ska försöka packa och inte missa något. Har färgat håret som på ovanstående bild och jag är super nöjd! Har världens bästa frissör! Ikväll blir det tjejmiddag tillsammans med mina favoriter plus nya ansikten. Sen från söndag till måndag vankas det gymnasie sm. Får se om jag stannar kvar till måndag, allt är inte helt klart än.. Men vägrar springa runt själv i skolan när mina andra homies är i Holland och lirar fotboll. Nåja, allt löser sig som jag brukar säga! Nu ska jag välja klänning samt outfit inför imorgon vilket är ett problem då jag vit på baksidan av benen då jag bara solat fram.. Ha det så bra tills vi hörs nästa gång! Förresten, efter alla uttagningar som vart så KOM JAG MED i Team Stockholm!! Ser fram emot kommande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi