Händer bara i Gnesta


Sitter här hemma och väntar på att mamma ska komma hem med pengar till mig då jag inte fixat mitt kort än.. När hon kommer tar jag första tåg upp till stan och träffar bästa tjejerna och killarna över mat ute i solen och sedan kolla fotbollen. Har med Zlatan hemma i tv soffan ikväll så kommer bli en del liv under matchen! Glömt alla mina mediciner hos Ness så får de först ikväll så de senaste dagarna har jag kört på det gamla. Är så yr nu att jag ligger i soffan i fosterställning med ett glas vatten, hur ska det gå när jag drar igång med mina nya igen? Hoppas mamma kommer hem snart, jag behöver bli omhändertagen!! Bild sedan jag skulle sola idag under de ytterstå få soltimmarna vi får i Gnesta, men nog fan lyckades en fågel pricka in att bajsa mig rakt på bröstet. Blev så äcklad att jag gick in på en gång. Där gick de soltimmarna till spillo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi