Svar på kommentar

Man blir så glad när man loggar in på bloggen och hittar en sån här kommentar! Får såna här då och då och blir lika glad varje gång!! Fina själar det finns där ute!

”Ellinor! Jag känner dig inte, det var en ren slump att jag hittade dig på instagram, och tänkte att jag skulle kika in på bloggen för att se vem du är! Och du verkar vara en otroligt stark tjej, klok, och snäll. Du skriver så fint! Det är verkligen bra, tycker jag, att du delar med dig av dina känslor såhär, för det stärker inte bara dig själv, utan ger även hopp och styrka åt oss som läser! Jag hoppas du klarar dig igenom allt, och jag vill önska dig all lycka till i framtiden!
Jag har en fråga till dig också, hur ytlig den än må vara måste jag få ställa den. Jag hittade dig som sagt på instagram, och jag måste bara få säga att du är helt otroligt snygg och vacker!Och ditt ansikte! Så min fråga är, hur gör du för att hålla dig så i form? Vad tränar du, när och hur? Det skulle vara jättesnällt och intressant om du delade med dig av träningstips/mat/form i dessa bikinitider, du har allt världens drömkropp! Massor av kramar och en fin sommar önskar jag dig!”

Svar: Lite utav hela grejen med att jag delar med mig av mina känslor är just för att ni kanske känner igen er och ser att man kan ta sig igenom vad som helst! Det gäller bara att bestämma sig och plocka fram sin inre stryka!
Ååh vad glad jag blir, tack!! Skulle kunna börja dra lite träning samt mat tips då jag har i alla fall lite kunskaper bakom det då jag elitidrottar! Men några små tips ni säkert hört förut är att SÅ FORT du blir sugen på något onyttigt, stoppa i dig ett tuggumi, borsta tänderna eller ta en frukt istället! Hoppas du får den sommar du önskat dig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi