YOLO


Har verkligen levt efter uttrycket Yolo (you only live once) på senaste och vad det har lönat sig!! Livet är för kort för att du ska undvika saker du känner dig otrygg i, ångra dig för att du aldrig lyssnade på vad hjärtat ville eller spenderade din tid med fel personer. På senaste har jag gått på fester utan att känna en kotte, slängt de människor som trycker ner mig, slutit fred med de som gjort mig ledsen i onödan och pratat med människor jag inte hört något ifrån på år. Jag har spenderat alla mina pengar på mat, åkt iväg på utflykter fast jag egentligen bara velat stanna hemma och utforskat saker jag alltid undrat över. Den friheten jag känner nu har jag aldrig känt förut och det är en sån enorm lättnad. Vad har du gjort idag som är utöver dina vanliga vardags rutiner? Var inte rädd för allt livet har att erbjuda. Ta allt som en utmaning, och lev livet till fullo. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi