Ungdomar


Hej allihopa! Just nu mår jag piss eftersom att Instagram inte fungerar men annars mår jag prima! De senaste dagarna har jag glassat i solen och gömt mig för regnet. Svensk sommar i ett nötskal..
Igår satt jag med favorit tjejerna och trängdes i en jacuzzi med tio boys (bilden är tagen innan alla hoppat i). Blev en del sanning eller konka och vad som hände sen är och förblir en hemlighet.. På morgonen åt vi frukost på cafét och sedan drog vi in till stan och fixade Åhus linnena (de vi ska ha när vi spelar Beach handboll i sommar). Det blev grymma och påvägen hem införskaffades ett par nya solglasögon då jag glömde mina andra på tåget. Ni har undrat över vad jag använder för några och såklart köpte jag ett par pilot. De passar mitt ansikte bäst och jag tycker de är mycket tuffare än de klassiska wayfarersen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi