Grattis på födelsedagen storebror


Flera gånger om året som liten sprang jag runt på den här kyrkogården medans mamma eller pappa tände ljus, tog bort ogräs och planterade fina blommor på Williams grav. Trodde nog att alla barn hade ett syskon i himlen som vakade över en. På mina födelsedagar och på julen önskade jag mig alltid (liksom alla andra barn) en hund, och att min storebror skulle komma hem. Jag ville ha någon som jag kunde brottas med och någon som kunde skydda mig när jag hamnade i bråk i skolan. Idag skulle du fyllt 19år, så Grattis på födelsedagen käre storebror. Jag vet att du alltid finns med mig, att du sitter där uppe i himlen och skrattar åt alla sjuka saker jag är med om och hjälper mig igenom allt ont. Vi saknar dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi