Tips för fräschare hår


Faktiskt fått en del komplimanger på senaste ang. mitt hår! Alltid kul! Receptet bakom är att jag börjat använda en ny hårimpackning och som vanligt använt min trofasta hårolja ifrån Waterclouds. Håroljan ur den här serien är helt klart en stor favorit, medans de andra produkterna inte alls funkat lika bra på mitt hår (dock bättre i mammas). 
Oljan får i vilket fall håret lent, fräscht, tar bort frissiga toppar, ger en frissör känsla som sitter i flera dagar, de luktar så extremt gott PLUS att det är värmeskyddande! Glasflaskan ligger runt 250-300kr. Kan låta mycket med tanke på att även jag testat budget varianter på runt 50-lappen. Men den är helt klart värd sitt pris då den passar alla sorters hårtyper (plus att den är dryg, så tar inte slut snabbt). 
De andra produkterna funkar utmärkt på min syster och mammas hår, så testa dom också! Jag köpte mina hos frisören men de finns säkert på andra ställen med. 
Använder mig inte utav hårimpackningen ifrån WC utan en ifrån Nivea. Den är grym (och jag har testat många i mina dagar vill jag lova). Silvrig förpackning med rött lock. Finns la på ICA för några tior. Den behåller även färgen för färgat hår! 
Tipsar alltså om dessa två prudukter till er, samt att ni ska borsta håret INNAN ni hoppar in i duschen, skölja ur balsamet med kallt vatten, alltid borsta håret nerifrån-och-upp samt klippa det regelbundet. Min frisör brukar säga att jag ska komma tillbaka varannan månad ungefär. Hittils har det funkat då håret blivit både tjockare och fräschare. Så testa det kära bloggläsare! Fräscht är det nya långa.

XOXO Ellinor 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi