Jag svarar

 
”kan inte du förklara vilket gymnasium du går? hur du kom in? hur lektionerna ser ut? och vad är det du läser egentligen? är så himla nyfiken, gillar din blogg! /Emma”

Tack Emma! Jag går på Vittra Södermalm. Jag sökte in i 9an precis som alla andra! Lektionerna är långa då vi använder oss utav  en skolteknik som kallas Case. Det innebär att man slår ihop ett par ämnen och under några veckor jobbar man endast med dessa och har projekt osv om dom. Tex så kan vi ha ett Engelska-Samhäll-Ekonomi case. Då delas man alltid in i grupper och gör inlämningar och redovisningar med alla dessa ämnen inblandade. Tex som en inlämning på engelska, om hur ekonomin i samhället fungerar idag och hur den fungerat genom tiden. 
Jag tycker det är jätte bra för då slipper man göra tre inlämningar i alla ämnena istället för en där man slår ihop allt!
Jag läser Sam/Beteendevetenskap med handboll som tillägg. Super kul! Dock inte haft så mycket filosofi och psykologi än men det kommer vilket jag faktiskt ser fram emot lite faktiskt!


Förstår om det är lite svårt att förstå.. Men Jocke om du inte fattade så ring mig så kan du få en bättre beskrivning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi