The best feeling is when you look at him and he’s alreday staring. Bullshit

Igårkväll hann jag somna och utav en slump vakna och komma på att jag inte ställt klockan än. Slår snabbt in siffrorna och somnar om. Vaknar, lunkar runt i lägenheten, gör en brak frukost osv. Sedan frågar Vanessa vilket tåg jag ska ta, letar upp min Stockholms app men hittar inget tåg som passar in. Förstår ingenting. Jag skulle minst komma 30min sent om inte mer enligt ”Res i Stockholm”. *Glödlampa* Då kom jag på att jag ställt klockan en timme för sent. Hänt så många gånger på senaste.. Förstår ni hur trött jag är? Däckar direkt när jag kommer hem innanför ytterdörren. 

Igår var jag så trött att hur mycket jag än förstökte kunde jag inte hålla ögonen öppna på tåget hem. Så jag somnar och vaknar utav att tåget hoppar till. Så jag tar bort dregglet ifrån mungipan, sätter mig upp ordentligt och fixar till håret. Ska sedan precis kolla mig omkring när jag möter Amandus (ifrån Big Brother) blick. Jaha, där rök det första intrycket. Det kändes jätte konstigt att se honom för det kändes som att jag kände honom med tanke på att jag följt honom hela Big Brother och efter genom hans blogg. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi